Beermakers Dinner / Rebel Beer Fest - 1. mars
fredag 1. mars inviterer vi til en spennende Beermakers Dinner i forbindelse med rebel beer fest! Denne kvelden vil dere få smake på lokalt brygget øl, satt sammen med en utsøkt 3-retters meny.
3 ølsommelierer fra Ringnes og Ølsmias fastboende mikrobryggeriekspert Lars vil guide gjestene gjennom kvelden og vil gi en kort presentasjon av de forskjellige ølene og maten.
Vi ser frem til å se deg!
Dato: fredag 1. mars
Tidspunkt: ankomst kl. 17.45. start 18.00. SLutt 20.00
Pris: 995 kr,- pr pers.
Inkluderer: 3 etter og 6 øl.
Se kveldens meny her.
Betingelser: En avbestilling må skje senest 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 500,- per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet uten å ha kansellert, debiteres 995,- per person. Du betaler direkte i restauranten etter besøket.
Om ølsmia mikrobryggeri
Ølsmia ble startet i 2015 i Follo av ølentusiaster.
Da den ene grunleggeren er smed bygget de like så gjerne bryggeriet selv, som også er opphavet til navnet. I 2021 flyttet de til Rebel og ansatte sin første profesjonelle brygger, Lars K. Huse.
Lars er utdannet illustratør, men har jobbet med øl i over 10 år og vært innom de fleste sider av bransjen. Han har jobbet på bla. Crowbar & Bryggeri og Amundsen Bryggeri og Spiseri.
Sistnevnte spaserte litt oppover gaten og fant et nytt hjem her på Rebel.
Sammen lager de særnorskt, lokalt og kvalitetsfokusert håndtverksøl brygget på Norsk malt fra Bonsak Gårdsmalteri i Trøndelag.
beermakers dinner menu
***
Scallops
Pan fried scallops served with celery purée, lemon beurre blanc, pickled leek & trout roe
Starter Vegetarian Option: Potato Dumplings
Potato dumplings stuffed with portobello mushroom & spinach, served with creamy mushroom sauce
***
Venision
Venison tenderloin, parsnip purée, parsnip chips, red wine sauce & seasonal vegetable mix
Main Vegetarian Option: Risotto
Creamy risotto, green asparagus, blend of herbs & parmesan cheese
***
Almond Cake
Almond cake, Amaretto ice, salty caramel sauce & berries
Betingelser: En avbestilling må skje senest 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 500,- per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet uten å ha kansellert, debiteres 995,- per person. Du betaler direkte i restauranten etter besøket.